به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور، در قالب برنامه هماهنگ کاروان راهیان پیشرفت کشاورزی دانش بنیان و هم زمان با ایام مبارک دهه فجر بازدید از مزارع گندم و جو شهرستانهای ساوجبلاغ و نظرآباد توسط محققین ایستگاه تحقیقات گیاهپزشکی کرج برگزار شد.
حسین نجفی و عزیز شیخی گرجان اعضای هیات علمی موسسه ضمن بازدید از مزارع غلات در مرحله پنجه زنی به بررسی مشکلات ناشی از آفات و علفهای هرز مطرح شده توسط کشاورزان پرداختند.
نجفی گفت: عمده علف های هرز قابل مشاهده پهن برگان در مرحله روزت بودند که با توجه به آلودگی شدید برخی از مزارع به علت پاییز گرم، آمادگی برای کنترل شیمیایی علف های هرز به محض مساعد شدن شرایط دمایی ضروری است. وی از ابتدا تا انتهای مرحله پنجه زنی گندم و جو را به عنوان دوره طلایی کنترل علف های هرز مزارع غلات به کشاورزان معرفی کرد.
نجفی افزود: کشاورزان با در نظر گرفتن سه پارامتر اصلی مرحله رشدی مناسب گندم و جو برای سمپاشی (که ابتدا تا انتهای پنجه زنی می باشد) ، مرحله رشدی علف های هرز (تعداد برگ کمتر و حجم بوته کوچک تر در علف های هرز) و توجه به شرایط دمایی و رطوبتی مطلوب، باید نسبت به کنترل شیمیایی علف های هرز اقدام نمایند.