به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور، روز انتقال یافته تحقیقاتی «مقایسه استفاده از پهپاد در مبارزه با سن مزارع گندم با روش مرسوم» با همکاری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نظرآباد، مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان البرز و با تدریس عزیز شیخی گرجانی عضو هیات علمی ایستگاه تحقیقات گیاهپزشکی کرج برای کارشناسان، مربیان امنیت غذایی و بهره برداران در سایت الگویی گندم آقای علی یکه زارع واقع در شهرستان نظرآباد، روستای گازرسنگ برگزار شد.
در این برنامه شیخی به ارائه نتایج حاصل از پروژه تحقیقی-ترویجی «مقایسه کاربرد پهپاد برای مدیریت آفت سن در مزارع گندم با روش مرسوم بهرهبرداران» پرداخت. هدف از این تحقیق مقایسه میزان کارایی، اقتصادی بودن و ظرفیت مزرعهای پهپاد سم پاش نسبت به روش مرسوم در مبارزه با سن گندم بوده است.
عضو هیات علمی موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور در خصوص مزایای استفاده از پهپاد گفت: نفوذ و اثربخشی قطرات آفتکش، کاهش میزان محلول مصرفی در هکتار، پوشش ظرفیت بیشتر مزرعه در مدت زمان کمتر، عدم خسارت به محصول و خاک از مزایای این روش است.
وی توصیه کرد: برای اثربخشی بیشتر استفاده از پهپاد، باید پاشش محلول آفتکش به میزان ۲۰ لیتر در هکتار، در عرض ۱۵ الی ۲۰ دقیقه صورت گیرد. استفاده از پهپاد برای مبارزه با آفات به ویژه سن غلات، بهترین گزینه است ولی برای مبارزه با علفهای هرز بهتر است از سمپاش پشت تراکتوری استفاده شود و در صورت استفاده از پهپاد بهتر است نازل از نوع تیجت باشد.
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور کلیک نمایید
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان تات کلیک نمایید