به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور، در سلسله برنامههای معرفی فعالیت شرکتهای دانش بنیان مریم نگهبان به معرفی شرکت دانش بنیان نانوسبزآوران طوبایو مستقر در مرکز رشد و نوآوری فناوریهای گیاهپزشکی پرداخت.
نگهبان مدیرعامل شرکت دانش بنیان نانوسبزآوران طوبایو در معرفی این شرکت عنوان کرد: این شرکت از سال 1396 به صورت رسمی آغاز به کار کرده و موفق به تولید محصولات متنوعی در زمینه آفتکشهای گیاه پایه و زیست سازگار شده است. فعالیت شرکت در راستای فراهم سازی آفتکشهای گیاهی با تکنولوژیهای نوین و نیز ارائه خدمات فنی بر پایه روشهای سازگار با محیط زیست، در جهت نیل به امنیت و سلامت محصولات کشاورزی سالم و ارگانیک در جهان میباشد.
وی ادامه داد: آزمایشات مقدماتی و نیز آزمایشات پایلوت سطوح وسیع را برای سنجش راحتی کاربرد، دوام اثربخشی و نیز مولفههای اقتصادی انجام و بر اساس نتایج بدست آمده با ارائه تقاضا به مراجع ذیربط درخواست ثبت قانونی آنها را کرده است.
مدیرعامل شرکت نانوسبزآوران طوبایو افزود: این شرکت با توجه به ضرورت گسترش استفاده از آفتکشهای گیاه پایه و بیولوژیک در بخش کشاورزی کشور که همواره مورد تاکید قوانین و برنامههای توسعه بوده است، توانایی توسعه فعالیتها و دستاوردهای خود در قالب تولید آفتکشهای بیولوژیک با پایه گیاهی و کودهای زیستی را دارد. این محقق کارآفرین خبر داد: در حال حاضر این شرکت، موفق به ثبت دو آفت کش گیاهی با نامهای تجاری آرتمیزیا اکو لیکوتکس® و ماریاپرو® برای کنترل پسیل پسته و کنه تارتن دولکه ای در هیات نظارت بر سموم سازمان حفظ نباتات شده است.
وی در خصوص ویژگیهای آفتکشهای گیاهی طوبایو اظهار داشت: حفاظت از دشمنان طبیعی و توسعه مدیریت تلفیقی آفات (IPM)، عدم آلودگی خاک و منابع آبی، عدم بروز مقاومت کمتر بدلیل مکانیسم عمل متفاوت ، عدم ایجاد اختلال در رشد طبیعی گیاه و بدون دوره کارنس بودن از مزایای این آفتکشهای گیاهی است.
نگهبان تاکید کرد: در صورت عملیاتی شدن سیاست حمایت همهجانبه از شرکتهای دانش بنیان مانند بسیاری از کشورهای پیشرفته، شاهد ظهور اثرات آن در ارتقاء سلامت غذایی جامعه خواهیم بود.
وی در ادامه به رسالتهای شرکت دانش بنیان نانوسبزآوران طوبایو شامل استفاده از تکنولوژیهای به روز بر پایه نانو، به صورت High Tech در تولید محصولات، کمک به تولید محصولات سالم و ارگانیک با هدف بهبود سلامت غذایی، ایجاد ارزش افزوده در محصولات کشاورزی و کسب درآمد از طریق صادرات محصول سالم و حفظ سلامت کاربران پرداخت.
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور کلیک نمایید
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان تات کلیک نمایید