به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور، وبینار «تولید محصول سالم ) با تاکید بر محصول برنج(» توسط فرید بیگی فیروزجایی عضو هیات علمی آزمایشگاه تحقیقات کنترل بیولوژیک آمل، در سطح ملی برگزار شد.
بیگی گفت: برنج یکی از محصولات استراتژیک در حوزه کشاورزی است، که در دو کشت، مساحتی بالغ بر 792 هزار هکتار را به خود اختصاص داده است. از این رو افزایش بهرهوری در تولید این محصول، از منظر کمی و کیفی بسیار حایز اهمیت می باشد.
عضو هیات علمی موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور ادامه داد: با توجه به اثرات سوء زیست محیطی مصرف آفتکشهای شیمیایی، استفاده از مدیریت تلفیقی محصول بهترین گزینه برای کاهش اثرات مخرب آفتکشها و رسیدن به خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی میباشد.
وی افزود: در مدیریت تلفیقی محصول، از کلیه روشهای بهزارعی، به نژادی، تغذیه و آبیاری مناسب، تنظیم تاریخ و فاصله کاشت، کاربرد تلههای نوری، فرومون، عوامل میکروبی و پارازیتوییدها میتوان بهره برد. برای موفقیت بیشتر این شیوه تولید، شناخت دقیق فیزیولوژیکی گیاه و بیولوژی آفات و بیماریها بسیار حایز اهمیت میباشد و در صورت تحقق این موارد، خودکفایی کامل محصول امری دستیافتنی خواهد بود.
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور کلیک نمایید
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان تات کلیک نمایید