Wednesday, February 5, 2025
  • time : 08:21
  • Date : Sat Nov 16, 2024
معرفی فعالیت‌ شرکت‌های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد و نوآوری فناوری‌های گیاه‌پزشکی:
شركت چكاد نواندیشان ونتا
در سلسله برنامه‌های معرفی فعالیت‌ شرکت‌های دانش بنیان مدیرعامل شرکت دانش بنیان چکاد نواندیشان ونتا مستقر در مرکز رشد و نوآوری فناوری‌های گیاه‌پزشکی تاکید کرد، عمده فعالیت این شرکت در زمینه آزمایش و ثبت آفتکش‌های بیولوژیک برای کنترل آفات محصولات جالیزی و گلخانه¬ای و بررسی تاثیر عناصر غذایی در مدیریت بیماری‌های گیاهی می‌باشد.

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور، در سلسله برنامه‌های معرفی فعالیت‌ شرکت‌های دانش بنیان حسین پارسا به معرفی شرکت دانش بنیان چکاد نواندیشان ونتا مستقر در مرکز رشد و نوآوری فناوری‌های گیاه‌پزشکی پرداخت.

پارسا مدیرعامل شرکت دانش بنیان چکاد نواندیشان ونتا در معرفی این شرکت عنوان کرد: عمده فعالیت این شرکت در زمینه آزمایش و ثبت شته­کش و حشره­کش تماسی و گوارشی بیولوژیک برای کنترل آفات محصولات جالیزی و گلخانه­ای می‌باشد. در این راستا می‌توان از ترکیب بیولوژیک (غیر شیمیایی) با فرمولاسیون سوسپانسیون غلیظ حاوی عصاره الکلی آویشن و عصاره الکلی تلخه بیان برای کنترل آفات شته جالیز و کنه تارتن نام برد.

وی در مورد فعالیت این شرکت در زمینه مباحث پیشرفته در تغذیه گیاه اظهار داشت: از آنجایی که عناصر مختلف می‌توانند نقش موثری در مدیریت بیماری‌های گیاهی ایفا کنند، بررسی تاثیر عناصر غذایی مانند نیتروژن، فسفر،  پتاسیم،  کلسیم، سیلیسیم و مس درمدیریت بیماری‌های گیاهی یکی دیگر از فعالیت‌های این شرکت به شمار می‌رود.

حسین پارسا ادامه داد: به عنوان مثال یون نیتروژن آمونیوم برخلاف یون نیتروژن نیترات از طریق کاهش اسیدیته خاک اطراف ریشه، موجب افزایش تعداد موجودات محیط ریشه و تنفس ریشه می‌گردد، کاربرد فسفر در خاک می‌تواند مانع از فعالیت بیمارگرهای خاکزاد و هوازاد خسارتزا در گیاهان زراعی مهم شود، کلسیم با افزایش پیوندهای بین دیواره سلولی باعث استحکام هرچه بیشتر دیواره سلول‌های گیاهی شده و  سیلیسیم با مستقیم نگهداشتن برگ‌ها و کاهش سایه اندازی گیاهان موجب کاهش حساسیت گیاهان نسبت به بیماری و میزان آلودگی به قارچ‌ها می‌شود. همچنین مس از دیرباز  به عنوان باکتری کش و قارچ­کش مورد بررسی قرار گرفته است و نقش اصلی آن تاثیر روی مقاومت یا حساسیت گیاه به عامل بیماریزا می­باشد.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور کلیک نمایید

 

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان تات کلیک نمایید

Average :  0 |  Submitted :  0

Tags